Wijnspijs evenement van het Haarlems Wijngilde in juni bij …

Beste leden van het Haarlems Wijngilde,
Hierbij nodigen wij jullie uit voor onze traditionele juni wijn-spijs avond. Op dinsdagavond 11 juni vanaf 19:00 u worden wij verwacht bij De Kloosterkeuken (inderdaad, vlak naast het Rosenstock-Huessy huis). Chef-kok Ben van Hamburg en maître Richard de Groot zwaaien hier de scepter. Behalve de zorg voor heerlijke gerechten heeft het bedrijf nog een ander mooi kenmerk: het geeft jongeren die in het reguliere onderwijs zijn uitgevallen de kans om hun leven weer op de rit te krijgen. En dat alles is verpakt in een heel knusse ambiance.

Ons staat weer een heerlijk 4 gangen diner met bijpassende wijnen (één glas van het restaurant en één die we vanuit het gilde hebben gepaard) en alles erop en eraan te wachten.

Wanneer:          Dinsdag 11 juni 2019, 19:00 uur
Waar:                 De Kloosterkeuken, Hagestraat 12, Haarlem
Kosten:              € 75 per persoon

Net als andere jaren kun je iemand (bijv. je partner) meenemen. Meld je aan door het deelnamebedrag (of het dubbele als je met z’n tweeën bent) vóór 9 juni over te maken naar bankrekeningnummer NL18INGB0005027400  t.n.v. Haarlems Wijngilde onder vermelding van “Deelname NAAM wijnspijs diner juni 2019”. Vul bij NAAM je eigen naam in. Zijn er ingrediënten waarvoor je allergisch bent of die je liever niet eet? Laat het ons even per kerende e-mail weten. Geven wij het door aan de Chef!

We hopen je te zien op 11 juni!

Groet,

Jan en Peter