Lustrum diner

Geachte leden van ons Illustere Haarlemse Wijngilde,

Zoals eerder vandaag voorzien; onze Lustrumviering op zondag de 14e zal niet doorgaan. Het aantal besmettingen neemt snel toe, we willen de Edelweiss niet plukken; dus geen onnodige risico’s nemen.

Het kabinetsbesluit werd vanavond om 19:00 bekend gemaakt. Uiteraard volgen we de adviezen en maatregelen van de RIVM, het OMT en het kabinet.

Naast de 1,5 meter, de mondkapjes en handenwassen is -met onmiddellijke ingang- besloten tot een drie weken lock-down. Per 13 november 18:00 geldt dat evenementen dagelijks om 18:00 dicht moeten. Restaurants moeten om 20:00 dicht. Evenwel, we wensen, zoals gesteld, niet langs de grenzen te lopen.

We verplaatsen daarom ons lustrum tenminste naar voorjaar 2022. De door u gestorte bedragen worden door onze penningmeester Henk teruggestort: we zijn immers geen Bank. Daarnaast voorzien we dat de proeverij van 14 december ook niet zal kunnen doorgaan.

Helaas, maar het is niet anders.

groet,

bestuur HWG